Bilde av en bilvei i norge med flere svinger omringet av skog

Lokal SEO + GBP

En av de raskeste og rimeligste strategiene for å få din bedrift opp på første siden på Google -
I ditt handelsområde og bransje!

Google Business Profile

Mediseo tilbyr eksperthjelp innen lokal SEO i hele Norge.
Vi hjelper bedrifter lykkes digitalt med oppsett og optimalisering av google profiler (GBP) – GBP er i utgangspunktet et kostnadsfritt verktøy fra google som man kan benytte for å bli synlig i det lokale søket i google gjennom maps funksjonen, optimaliserer man GBP på riktig måte kan dette lede til førstesides rangeringer i google.

Vi tar ikke betalt for google profilen, det vi gjør er å bruke dette gode verktøyet på deres vegne for å maksimere eksponering mot relevant trafikk, altså de som søker etter akkurat det dere tilbyr i nærområdet deres. Vi har lært oss hva som fungerer best for å rangere bedrifter på kortest mulig tid for at du skal slippe. Det tar lang tid å bli systematisk god på SEO og tid er som vi alle vet, penger. 

Med vår lange erfaring har vi skapt en prosess som sørger for at våre kunder får mye verdi for pengene. Med vårt unike oppsett får din bedrift minst mellom 6-12 timers oppmerksomhet i året av våre konsulenter, og vi kan visuelt se hva neste steg er for å få din bedrift til å overgå dine konkurrenter.

Statistikk rapport fra google business profile på en bedrift som har økt med 60% fra forrige målperiode grunnet lokal seo og søkemotoroptimalisering på dens nettsider
En person som sitter ved et skrivebord med en kaffekopp og en datamaskin der de har åpnet google sin søkemotor
Til toppen

Søknad Account Manager - Málaga, Spania.