Lokal SEO pakker. Øk din synlighet lokalt

Pakker

Grunnpakke

Lokal SEO - Profil
 • SEO analyse
 • Konkurrentanalyse
 • Etablering
 • Grafisk utforming
 • Produkter og tjenester
 • Løpende optimalisering
Hva får du med i grunnpakken?
Høy synlighet lokalt & der folk flest søker.

Grunnpakken vår tilbyr en enkel, men effektiv løsning som sikrer optimal synlighet på lokal basis. Denne er spesielt ideell for deg som ønsker å være lett tilgjengelig med nødvendige kontaktinformasjon og aktuell informasjon.

Pakken inkluderer også grafiske elementer designet for å fremme et profesjonelt og seriøst inntrykk, i tillegg til oppsett av produkter og tjenester slik at kundene dine kan bestille direkte via Google.

Vi har sørget for å inkludere de mest kritiske tjenestene i pakken, som SEO-analyse, konkurrentanalyse, og ikke minst løpende optimalisering for å sikre at virksomheten din holder seg på topp.

Premium

Lokal SEO - Profil
 • Alt i grunnpakken
 • Prioritert optimalisering
 • Fri support
 • Oppføringer / oppslag
 • 10 innlegg
 • Rutenett plassering
Premium -
For deg som ønsker å rangere høyt raskere
Premium pakken er vår mest populære løsning, den inkluderer alle de viktige bitene fra grunnpakken som strukturert oppsett, analyse, konkurrent analyse og kombinerer de med innlegg og oppføringer samt lenker som vill gjøre din nettside mer relevant på google raskere. Premium inkluderer i tillegg rutenett rangering der vi aktivt kan følge med på hvilken rangering du har på ett kart, Premium kunder får også mer oppmerksomhet av våre konsulenter og fri support.
Premium -
For deg som ønsker å rangere høyt raskere
Premium pakken er vår mest populære løsning, den inkluderer alle de viktige bitene fra grunnpakken som strukturert oppsett, analyse, konkurrent analyse og kombinerer de med innlegg og oppføringer samt lenker som vill gjøre din nettside mer relevant på google raskere. Premium inkluderer i tillegg rutenett rangering der vi aktivt kan følge med på hvilken rangering du har på ett kart, Premium kunder får også mer oppmerksomhet av våre konsulenter og fri support.

Premium

Lokal SEO - Profil
 • Alt i grunnpakken
 • Prioritert optimalisering
 • Fri support
 • Oppføringer i oppslagsverk
 • 10 innlegg
 • Rutenett med din rangering

Premium+

Lokal SEO - Profil
 • Alt i Premium
 • 15 innlegg
 • Tekstforfatting med SEO
 • Lokal SEO side*
Premium+
Vår beste pakkeløsning for lokal SEO

Premium+ kombinerer de mest attraktive fordelene fra våre andre pakker, inkludert prioritert optimalisering, engasjerende innlegg laget av oss for å øke synlighet, samt On-site SEO elementer. I tillegg inkluderer pakken en egen ‘Lokal SEO’-side som vi oppretter på nettsiden din for å forsterke din lokale autoritet i bransjen.

Premium+ representerer vår mest komplette løsning, designet for å gi deg de beste forutsetningene for å oppnå høy rangering på kortest mulig tid.

Trenger du en skreddersydd SEO løsning?

Mediseo er et komplett SEO-byrå, vi tilbyr i tilegg til våre lokale SEO pakker; skreddersydde løsninger som passer alle typer budsjetter og behov. Enten du trenger teknisk SEO eller lenkebygging kan vi hjelpe deg raskt og effektivt.

SEO
Vanlige spørsmål:

Hva står SEO for?

SEO står for Seach Engine Optimization som på Norsk heter Søkemotoroptimalisering.

Hva menes med SEO?

SEO / Søkemotoroptimalisering handler om å optimalisere din nettside for å øke trafikken fra søkemotorer som yahoo, bing og google.

Om din nettside blir optimalisert på riktig måte kan den bli prioritert når potensielle brukere søker etter dine produkter og tjenester.

Hva er SEO strategi?

En SEO strategi handler om å lage en plan for å oppnå ett konkret mål når det kommer til synlighet i søkemotorer. Dette kan være alt fra å være synlig i spesifikke bransjer, handelsområder og søkeord.  

Hvor mye koster SEO?

Ett klassisk svar i SEO bransjen både på pris og tid er at ‘Det spørs’.

Når det kommer til SEO så er pris avhengig av en mange ulike parameter, ditt utgangspunkt (rangering, innhold, struktur, server, nettside kvalitet) dine konkurrenter, din bransje og tidsperspektiv. 

Når det kommer til lokal SEO er ting litt enklere og derfor har vi laget ulike pakker som dekker Lokal SEO som du kan les om her du kan også benytte oss om du trenger SEO på dine nettsider, teknisk SEO, innholdsmarkedsføring mm. Vi er tross alt et SEO byrå!

Hva er SEO 2022?

Du vill sikkert få opp slike tekster når du søker på nett etter alt fra joggesko til abonnement, søkemotorer som google har vist seg benytt tall og dato for å definere om artikler på nett er relevante, derfor vill du se slike unaturlige setninger dukke opp på nett, dette kalles for keyword stuffing.

Burde du bruke datoer i dine artikler? Absolutt men du vill få mer igjen for dette om du i stedet hadde skrevet »Hva er SEO og hvordan lykkes med SEO i 2022» søkealgoritmene (det som bestemmer hva som skal prioriteres når du søker) blir smartere og ser etter naturlige setninger, så pass deg for keyword stuffing!

Hvorfor bør du bry deg om SEO?

Alle som har en bedrift med digital tilstedeværelse burde bry seg om SEO, SEO kan overstyre alt fra hvordan du fremstår på nett til å sørge for at du får en jevn strøm med henvendelser fra kjøpeklare kunder som søker akkurat det du tilbyr. 

Uten SEO er du hele tiden avhengig av å kjøre dyre annonser som generer som regel svært lite ROI om du har lite erfaring eller benytter automatiske kampanjer. 

Lokal SEO handler om å få din lokale bedrift til å ta mest mulig plass i din bransje + handelsområde. 

Når vi jobber med Lokal SEO legger vi mest vekt på optimalisering av våre kunder sin Google Business Profile (tidligere Google My Business) ettersom vi kan oppnå betydelses fulle resultater på kort tid.

Hvordan ser en kampanje ut?

I hver kampanje inkluderer vi grunnleggende optimalisering av bedriftsprofilen (GBP) der vi bl.a. setter opp kategorier, tjenester, tekster (som er SEO tilpasset med søkeord m.m.), tilbud, grafisk design, opplasting av bilder og bransje optimalisering.

Hver bedrift er unik.

Vi vet at hver bedrift er unik og vi sørger for at våre kundekampanjer alltid er relevante for akkurat din virksomhet og handelsområde.

Vi tilbyr både teknisk SEO og hjelp med innholds-markedsføring.

Teknisk SEO:

Formålet med teknisk SEO er å sørge for at din nettside er brukervennlig for alle typer av brukere.

»Om nettsiden er brukervennlig er den google vennlig» 

Nettsiden bør være:

 • Strukturert på riktig måte.
 • Optimalisert for brukere med funksjonsnedsettelse.
 • Enkel å navigere.
 • Informativ med gode SEO tekster.
 • Mobil tilpasset
 • Rask og enkel å navigere.
 • + 20 andre parameter som vi ser på men vi holder denne listen kort!

Når disse viktige bitene er på plass vill søkemotorene kunne plukke opp at du har en brukervennlig, rask og vel strukturert nettside, noe som vill gi deg både høyere rangering og fornøyde brukere. 

Vi foretar en teknisk analyse din bedrifts synlighet på google og lager en SEO rapport der det fremkommer forbedringsmuligheter.

Analysen er ikke begrenset til nettsiden men omfatter også sosiale medier, eventuelle blogg innlegg, nyheter, profiler i oppslagsverk og sosiale medier.

Rapporten gir oss verdifull data som vi deretter benytter for å a lage din SEO kampanje.

Gjennom å analysere dine konkurrenter som rangerer høyest i din bransje og handelsområde, finner vi raskt ut av hvilke taktikker vi skal benytte i din SEO kampanje. Ettersom google premierer dine konkurrenter grunnet deres oppsett bør dette tilsvarende oppsett fungere for deg også.

Lenkebygging er å bygge lenker som peker til din nettside fra en annen nettside, ofte kalt ‘backlink’.

Eksempel 1: Noen har nevnt bedriften din på en blogg og oppgir lenken til din nettside, det er en backlink.

Eksempel 2: Du har en oppføring i en nettkatalog eller en profil på sosiale medier med lenken til din nettside, det er også en backlink.

Lenker generer som regel trafikk, enten gjennom å bli klikket på fra nettsiden der de fant lenken din eller gjennom at google indekserte denne koblingen og belønnet deg med høyere autoritet. 

Autoritet i google:

Selv om dette ikke er bekreftet av google direkte så har det blitt konstatert  1000-tals at lenker bidrar til høyere rangering i google og gir din nettsiden mer autoritet. Har man høy autoritet er det mer sannsynlig at nettsiden din blir vist for de som søker etter det du tilbyr.

Hvordan fungerer det?

Du har sikkert sett at innlegg på Facebook med mange likes dukker opp på forsiden og på veggen til venner?  Facebook premierer populære innlegg og gir de innleggene mer eksponering,  søkemotorer gjør noe av det samme og samler informasjon om at flere nettsider nevner din nettside + søkeord + navn og dette ser vi gir høyere rangering.

Hva gjør vi i forhold til lenkebygging?

Vi bygger lenker for deg i de kanalene som er relevante for din virksomhet og kontakter bloggere/nyhets utgivere for å få din weblenk publisert i relevante artikler.

Hva er NAP?

NAP står for ‘Name’ ‘Adresse’ ‘Phone’ altså navn adresse og telefonnummer på Norsk, det er en kjent sak i vår bransje at man bør formatere navnet, nummeret og adressen til bedriften på lik måte overalt.

Hvorfor det?

Ved å vise NAP nøyaktig og konsekvent på nettet, vil bedriften din bli oppfattet som etablert og pålitelig av både brukere og søkemotorer.

Ved å opprettholde en rød tråd med din kontaktinformasjon vil du bli belønnet med høyere rangering. 

Forskning har vist at 80 % av forbrukerne blir forvirret av og mistillit til bedrifter med inkonsekvente navn eller kontaktinformasjon på nettet.

Ett SEO byrå er en virksomhet som skal kunne optimalisere ditt nettsted og online profiler på best mulig måte uten å bruke triks som kan resultere i negativ trafikk eller til og med fjerning av nettsidens resultater fra google.

Ett skikkelig SEO byrå skal sitte på faglig kompetanse, ha forståelse for både nettsider, innehold og være oppdatert på fersk bransjekunnskap.

Ønsker du å bli synlig i søkemotorer? Da bør du sikre deg at det SEO byrå du velger, sørger for at du viser kommer opp på google uten feil, rare tekster og ikke minste at du får resultatene som blir forespeilet!

Les også vår artikkel om hvordan velge et SEO byrå

Som man sier i SEO bransjen <<Det spørs>> alt fra bransje til konkurrenter kan påvirke hvor lang tid det tar før du rangerer høyt, kontakt oss for ett estimat.

Andre tjenester

Google ads er ett kostnadseffektiv markedsføring produkt som kan ta deg opp på første siden på google, over alle de organiske søkene på null tid.

Google ads er perfekt for bl.a. kampanjer og konkrete tilbud samt trafikk genering til dine nettsider.

Obs! Viste du at vi er ikke bare et SEO byrå, vi kan også bistå med annonsering, design, logoproduksjon og nettsideutvikling.

Vi kan hjelpe deg med å komme opp på kanaler som ‘google shopping’ der du kan vise dine produkter direkte i google søket, med pris og direkte lenk til produktet i din nettbutikk*

*Vi jobber i utgangspunktet kun med:

 • WordPress /Woocommerce
 • Shopify
 • Ecwid

Er ikke ditt CMS med i listen? Ta kontakt så sjekker vi om vi kan hjelpe deg.

Vi setter opp og strukturerer annonsekampanjer i sosiale medier.

Ønsker du å annonsere på tiktok? facebook? instagram? linkedin?

Mediseo kan hjelpe deg med å sette opp kampanjer for deg.

 • Vi skriver annonsetekster.
 • Setter opp målgruppe
 • Utformer og designer annonsene.
  -Har dere ikke materiell, kan vi lage eller bestille dette på deres vegne.
 • Setter opp sporing og pixels.

SoMe står for sosiale medier.

I vår SoMe pakke setter vi opp inntil 10 ulike sosiale medie kanaler på vegne av din bedrift, vi skriver tekster med stikkord (SEO optimaliserte tekster) og sørger for at profilene følger NAP krav (Se NAP info)

I tillegg lager vi bannere og tilpasser logo for at ditt varemerke blir presentert på like måte via de ulike kanalene.

Ønsker du å bli godt synlig?

Ta kontakt med oss!

dame som smiler og sitter på en sofa som jobber med lokal seo i oslo på et SEO byrå

Ønsker du å bli godt synlig?

Ta kontakt med oss!

Til toppen

La oss finne ut om SEO er for deg

Søknad Account Manager - Málaga, Spania.